Pipita se vraća protiv Leccea

Pojačanje za Juventus

Pipita se vraća protiv Leccea

Ekipa Juventusa u nastavku sezone bit će jača za argentinskog napadača Gonzala Higuaina. 

Popularni Pipita zbog problema s povredom nije odigrao ni jedan meč nakon što se fudbal vratio poslije Covid19 pauze, ali u posljednje vrijeme počeo je da trenira i impresionirao je trenera Maurizija Sarrija.

Kako navodi Tuttomercatoweb popularni Pipita jučer je bio jedan od najboljih na treningu što je signal za Sarrija da je spreman za povratak mečevima.

Ne očekuje se da će biti u početnoj postavi u narednom meču protiv Leccea, ali vjeruje se kako će dobiti šansu s klupe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada su u pitanju ostale vijesti iz Juventusa, treba reći da je nekoliko igrača jučer odmaralo zbog toga što su igrali 90 minuta protiv Bologne u ponedjeljak. To su Bentancur, Bonucci, De Ligt, Dybala i Ronaldo. Sva petorica se danas vraćaju u trening centar.

Stara dama nakon 27 odigranih utakmica u Seriji A ima četiri boda više od drugoplasiranog Lazija koji je sinoć izgubio od Atalante na gostovanju i na taj način sebi značajno umanjio šanse da se domogne Scudetta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi