Pipita se vratio u Juventus i izgledom iznenadio sve!

Argentinac u čudnom izdanju

Pipita se vratio u Juventus i izgledom iznenadio sve!

Argentinski napadač Gonzalo Higuain prije dva dana se vratio u 'svoj' Juventus te obavio ljekarske preglede pred start nove sezone.

Njegova sudbina je itekako neizvjesna iako sezona samo što nije počela. Period od januara do juna proveo je u Chelseaju, ali ovaj klub nije otkupio njegov ugovor pa ga je vratio u Juventus.

Špekulacije kažu kako ga ni Stara dama, s kojom ga još uvijek veže ugovor, ne želi u svojim redovima i da bi mogao završiti u Romi, ali on nema namjeru otići iz Torina.

"Ja sam u Buenos Airesu, a Gonzalo je ovdje sa suprugom i kćerkom, na odmoru. Želim pojasniti da nismo razgovarali ni sa kim drugim. Moj brat još ima ugovor s Juventusom", kazao je nedavno brat Gonzala, Nicolas Higuain, dodavši:

"Gonzalo želi poštivati ugovor i stoga planira ostati u Juventusu još dvije godine. Njegovi nastupi u Juveu su bili dobri i igranje za neku drugu momčad u Italiji nije djelotvorno rješenje. Ne želim da nekoga uvrijedim, ali Gonzalo u Italiji može da igra samo za Juventus".

"Mislim da bi ovo mogla biti Gonzalova godina. Ima toliko snage i odlučnosti, i želi završiti karijeru u Juveu", zaključio je brat argentinskog napadača.

Čini se kako i sam Higuain ima veliku želju da se ponovo dokaže pred navijačima Juventusa, a na ljekarskim pregledima se pojavio u neobičnom izdanju.

Higuain je sada ćelav, a čini se kako se nije "zapustio" kao što to zna uraditi tokom ljetne pauze. Čini se da spreman počinje nove treninge s Juventusom, a da li će zadovoljiti ukuse Maurizija Sarrija, ostaje nam da vidimo.

Inače, Higuain je u Juventusu igrao od 2016. do 2018. godine, a ranije je bio član River Platea, Real Madrida i Napolija. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi