"Pique je jako zgodan i na svakoj svadbi izgleda kao mladoženja, a Messi izuzetno inteligentan"

Arthur otkrio brazilskim novinama

"Pique je jako zgodan i na svakoj svadbi izgleda kao mladoženja, a Messi izuzetno inteligentan"

E. Škorić

Brazilski novinari kontaktirali su Arthura, veznjaka Barcelone, a potom im je ispričao neke detalje iz svlačionice katalonskog kluba.

Arthur je oktriće Barcelone ove sezone i poprilično se dobro snašao iako nije dugo u Kataloniji.

U intervjuu za brazilske novine Ale Oliveira je govorio o svojim saigračima, pa posebno izdvojio dvojicu - Gerarda Piquea i Lionela Messija.

"Pique je jako zgodan, visok je i ima prekrasno lice, a na svakoj svadbi izgleda kao mladoženja. On je također dobar lik i uvijek se šali", kazao je Arthur, dodavši:

" Messi je nevjerojatan na terenu i izvan njega. On je naš vođa u svlačionici, čita nogomet kao niko drugi i iznimno je inteligentan".

Arthur se već dokazao kao važan igrač na Nou Campu i priznaje da su se stvari kretale brže nego što je očekivao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nisam očekivao da ću toliko igrati. Mislio sam da ću morati proći neko razdoblje prilagodbe, ali saigrači su mi puno pomogli da se tako brzo uklopim", dodao je.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi