Pirlo u nekoliko rečenica objasnio kako je propao Džekin transfer u Juventus

Sutra Stara dama gostuje Romi

Pirlo u nekoliko rečenica objasnio kako je propao Džekin transfer u Juventus

Admin Čaušević

Edin Džeko je sutra vrlo lako mogao biti protivnik Rome, međutim ipak će kao kapiten predvoditi Vučicu u duelu s Juventusom.

Džeko je proteklih dana bio u završnoj fazi pregovora s Juventusom, međutim definitivni dogovor nije postignut pa je Dijamant ostao tu gdje je već pet godina.

U najavi duela Andrea Pirlo je komentarisao Džeku te u jednoj rečenici objasnio kako je propao transfer iskusnog Sarajlije u redove Bianconera.

"Riječ je o igraču kojem se divimo ovih godina. Mogao je postati igrač Juventusa, ali pregovori nisu imali sretan kraj. Ostaje veliki igrač koji nam se dopada", rekao je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Umjesto Džeke Juventus je u svoje redove doveo Alvara Moratu koji je odmah zadužio i "devetku" koja je bila spreman za kapitena bh. reprezentacije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Nije Morata kriv jer nesposobna uprava Rome nije mogla nigdje da nadje napadaca osim eto Milik.
4 0
Tz_Niko75
Steta. Mogao je uzet i titulu Prvaka u Italiji.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi