Pjanić: Imamo kvalitet i strast
FOTO: EPA

Poruka bh. reprezentativca

Pjanić: Imamo kvalitet i strast

H. Zilić

Besiktas ove sezone igra veoma loše u Ligi prvaka.

Nakon tri kola su bez boda, a istanbulski tim je u utorak doživio težak poraz od Sportinga rzeultatom 1:4.

U ovoj utakmici nastupio je naš Miralem Pjanić koji je upisao asistenciju u jedinom pogotku Besiktasa, a nakon meča poslao je poruku navijačima istanbulskog tima koji su oduševili Pjanića atmosferom koju prave na utakmicama.

"Imamo kvalitet i strast. Glavu gore i moram pokazati ko smo", poručio je Pjanić putem Instagrama i podijelio fotografije najvatrenijih navijača Besiktasa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U narednom kolu Lige prvaka, Besiktas ide u goste Sprotingu u Lisabon i sve osim trijumfa bi značilo i vjerovatan kraj ovosezonske evropske avantue za tim sa Bosfora.

Top Komentari

ubnt
Galatasaray
0 2
DR.Gazija.
Samo DVOZUBI MISLE da Pjanic igra u NAJVECEM TURSKO KLUBU..ostaloj NORMALNOJ RAJI JE JASNO da to NIJE BESIKTAS..
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi