Pjanić: Džeko je jako motivisan

Pjanić: Džeko je jako motivisan

Adnan Beganović

Napadač bosanskohercegovačke reprezentacije, Edin Džeko, pojačao je redove Rome, a povodom njegovog dolaska u Rim oglasio se i veznjak našeg nacionalnog tima i rimske ekipe, Miralem Pjanić.

Roma je sinoć u prijateljskom susretu rezultatom 3:1 savladala Valenciju, a za rimsku ekipu svih 90 minuta odigrao je i Pjanić.

Odmah nakon susreta jedan od najboljih igrača Rome otkrio je da je Džeko jako zadovoljan zbog dolaska u Rim, te da s velikim nestrpljenjem očekuje svoj debi.

"Džeko je jako motivisan i s nestrpljenjm očekuje svoj debi. Sretan je i sigurno će nam biti od velike pomoći u narednoj sezoni", izjavio je Pjanić.

"Jaka konkurencija u timu može samo pozitivno djelovati na sve igrače. Imat ćemo mnogo susreta tokom sezone , a ako se želimo približiti Juventusu, onda su nam potrebni dobri igrači", dodao je veznjak Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U prijateljskom susretu Roma je nadigrala Valenciju, a Pjanić je zadovoljan igrom koju su prikazali on i njegovi saigrači.

"Može se reći da smo na višem fizičkom nivou u odnosu na neke ranije prijateljske susrete. Dobro smo trčali, pokušali smo igrati našu igru i mislim da smo to dobro radili.  Naravno, možemo i bolje, no mislim da je meč za nas pozitivno završio", između ostalog je istakao Pjanić.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.