Pjanić i "polumrtav" isuviše potreban Allegriju, pa ga je uvrstio na listu putnika!
Pjanić ima gripu, jedva je igrao u Ligi prvaka protiv Atletica, no svejedno ga u Bologni želi Allegri kojem fali nekoliko veznjaka

Bh. reprezentativac ide u Bolognu

Pjanić i "polumrtav" isuviše potreban Allegriju, pa ga je uvrstio na listu putnika!

E. Škorić

Trener Juventusa Massimiliano Allegri je upozorio na gripu Miralema Pjanića, ali i pored toga bh. reprezentativac ide u Bolognu.

Juve sutra u okviru 25. kola Serije A gostuje kod neugodne Bologne koju s klupe vodi srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović, a na ovo gostovanje ide i Pjanić iako je trener Stare dame govorio da je "polumrtav".

"Pjanić je trenutno polumrtav i ne mogu računati na njega. Imam na raspolaganju dva i po vezna igrača. Reći ću vam samo da je Pjanić jučer bio u Božjim rukama i nadam se da će se vratiti u što boljem stanju. Ništa nećemo rizikovati protiv Bologne", rekao je Allegri.

Na kraju je Allegri odlučio da povede Pjanića u Bolognu jer nema Cana, Khedire i Coste, pa će i pored gripe i slabog zdravstvenog stanja naš reprezentativac biti u konkurenciji za sutrašnji duel.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ekipa Juventusa za Bolognu: Szczesny, Perin, Pinsoglio; De Sciglio, Chiellini, Caceres, Alex Sandro, Barzagli, Bonucci, Cancelo, Rugani, Spinazzola; Pjanić, Matuidi, Bentancur; Ronaldo, Dybala, Mandžukić, Kean, Bernardeschi

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Neka , neka, ozdravit će MALI !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi