Zukanović: Utakmicu u Finskoj smo prespavali, a tu smo trebali tražiti naše bodove

Stoper BiH tvrdi

Zukanović: Utakmicu u Finskoj smo prespavali, a tu smo trebali tražiti naše bodove

E. Škorić

Stoper bh. reprezentacije Ervin Zukanović smatra da je šteta što nismo osvojili barem bod večeras u Torinu.

"Šteta, hajmo reći da smo se malo probudili nakon utakmice protiv Finske. Krenuli smo dobro, poveli 1:0, ali Italija ima tu kvalitetu i uspjela je da se vrati. Ušli smo u utakmicu dobro i skocentrisano, ali u fudbalu je to tako...", rekao je Zukanović nakon meča, pa je dodao:

"Mnogo više smo očekivali od ova dva meča. Mi smo protiv Finske trebali da tražimo naše bodove, ali tu utakmicu smo prespavali. To se nije smjelo desiti. Još nismo naučili neke stvari, ali nadam se da ćemo u sljedeće utakmice ući puno bolje".

"Atmosfera je bila super, sve odlično, to nas je i diglo... Ekipa je ušla kako je trebala da uđe u utakmicu, povela, imala i neke šanse. Italijani osim ta dva gola nisu imali nekih konkretnih prilika", dodao je.

Rezultat Grčke i Armenije govori da nije sve gotovo?

"To je iznenađenje. Eto vidite kakva je ova grupa. Moramo sljedeće utakmice igrati kako znamo i dobiti", dodao je.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi