Pjanić otkrio kada se Ronaldo vraća

"Rođen za takve utakmice"

Pjanić otkrio kada se Ronaldo vraća

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je prošle sedmice zabrinuo sve navijače Juventusa. Portugalac se povrijedio u utakmici svoje reprezentacije protiv Srbije. 

Ono što zanima mnoge je da li će najbolji igrač Bianconera biti spreman za okršaj Lige prvaka protiv Ajaxa. Miralem Pjanić vjeruje da hoće.

Upitan da li će Ronaldo biti u Amsterdamu za sedam dana bh. reprezentativac je dao sljedeći odgovor.

"Da. Rođen je za takve utakmice. Nadamo se da ćemo ga imati, on će odlučiti s doktorima da li rizikovati ili ne. Cris odlično poznaje sam sebe i znat će šta da radi", rekao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo je propustio mečeve protiv Empolija i Cagliarija, a kako stoje stvari neće ga biti ni u subotu u derbiju s Milanom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi