Miralem Pjanić izgubljen za martovske utakmice!

Veliki peh za našu reprezentaciju

Miralem Pjanić izgubljen za martovske utakmice!

E. Oštraković

Miralem Pjanić doživio je tešku povredu na današnjoj utakmici svog tima, a iako smo se nadali da će moći igrati utakmice u martu, od toga neće biti ništa.

Naime, Pjanić će propustiti martovske utakmice, što je naravno veliki hendikep za selektora Bosne i Hercegovine, Faruka Hadžibegića.

Prema prvim informacijama radi se o povredi zadnje lože, te će Pjanić biti van terena oko dva mjeseca, a to znači da će propustiti martovske utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Pjanićev Al Sharjah je igrao u gostima kod Khorfakkana, a već nakon 18 minuta igre naš reprezentativac morao je napustiti igru zbog povrede.

Naravno Pjanić je i ovaj susret počeo od prvog minuta, te igra u sjajnoj formi u posljednje vrijeme. ali nažalost nećemo ga gledati u dresu reprezentacije na naredne dvije utakmice.

Pjanić je nakon svega 18 minuta meča morao da napusti igru zbog povrede, a da je situacija itekako ozbiljna vidjelo se u trenutku kada nije mogao sam napustiti teren.

Oglasi

Ostao je reprezentativac BiH da leži na terenu nakon što je pokušao da dođe do lopte, a pri tom se teže povrijedio.

Na kraju je na nosilima odvezen sa terena, ali smo se svi nadali da nećemo dobiti vijesti o nekoj težoj povredi.

Nažalost dobili smo ih, te će njegov oporavak potrajati nešto duže i propustit će utakmice reprezentacije BiH koje se igraju u martu.

Zmajeve već krajem marta očekuje početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, te jasno je da je Pjanić uz Edina Džeko najvažnija karika našeg tima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Prvi meč našu selekciju očekuje na Bilinom polju u Zenici kada ćemo 23. marta ugostiti reprezentaciju Islanda.

Samo tri dana kasnije igramo u gostima protiv selekcije Slovačke, a taj meč će se odigrati u Bratislavi.

Top Komentari

BiH_Suomi
Uj jbt zvono dva mjeseca za lozu samo. I on u zadnje vrijeme ko da je od stakla
4 1
Delminium
Izgubljen je on ima već ihaha godina.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi