Pjanić zbog žutih kartona propušta susret protiv Chieva

'Požutio' protiv Milana u Superkupu

Pjanić zbog žutih kartona propušta susret protiv Chieva

Vezni fudbaler Juventusa Miralem Pjanić propustit će narednu utakmicu svog tima.

Pjanić je sudionik utakmice Superkupa Italije između Juventusa i Milana, a krajem prvog dijela iste je dobio žuti karton.

Upravo iz tog razloga neće imati pravo nastupa na narednom susrtetu Serije A kojeg Stara dama igra u ponedjeljak na domaćem terenu protiv Chieva.

Iako je u pitanju drugo takmičenje u odnosu na Seriju A, kartoni ipak ostaju i zbog toga će popularni Mire morati platiti ceh.

Fudbaleri Juventusa i Milana nosili tradicionalnu nošnju

Zvijezde Juventusa i Milana jučerašnji dan su iskoristile da se druže sa navijačima iz Saudijske Arabije.

Tom prilikom su Paulo Dybala i Miralem Pjanić nosili tradicionalnu nošnju naroda iz Saudijske Arabije, popularnu ghutru.

Također, iskoristili su priliku da se fotografišu i podijele slike sa obožavateljima na Instagramu čime su oduševili navijače iz ovog dijela svijeta.

Druženju je naravno prisustvovao i Cristiano Ronaldo koji je, očekivano, privukao najviše pažnje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi