Pjaniću je bolje da ovih dana ništa ni ne objavljuje na Instagramu

Svaki put digne prašinu

Pjaniću je bolje da ovih dana ništa ni ne objavljuje na Instagramu

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić u centru je pažnje italijanskih medija proteklih dana. 

Pjanić se svakodnevno povezuje sa odlaskom iz Torina, a Chelsea, PSG i Manchester City su samo neki od zainteresovanih klubova koji bi u svojim redovima željeli vidjeti sjajnog veznog igrača.

Obzirom da i navijači Juventusa te klubova s kojima se povezuje Pjanić prate pisanja medija, počeli su komentarisati svaki post Pjanića na Instagramu.

Navijači Juventusa mole putem komentara da Mali princ ostane u njihovom klubu, dok s druge strane navijači prije svega Barcelone komentarišu da bi trebao doći u njihov klub.

"Ostani Mire u Juventusu, to je tvoja kuća", "Molim te ostani u Juventusu", "Dođi u Barcelonu", "Ostani u Juveu molim te", "Dođi u Chelsea", "Molim te ostani u Torinu", samo su neki od komentara na njegov posljednji video u kojem se prezentuje treća garnitura dresova Stare dame za novu sezonu.

Naravno, teško je reći koliko Pjanić uspjeva pročitati sve ove komentare, ali sigurno da oni neće imati veliki uticaj na njegovu odluku i da će mnogo drugih stvari ovisiti o tome da li će mostati ili otići.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babo
Pocni igrati za Bosnu....MOLIM TE....hahahhahahha
38 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi