Pobjede Sparte, Lillea i Legie u Mozzartu vrijede najviše na svijetu

Mozzart promo kvote

Pobjede Sparte, Lillea i Legie u Mozzartu vrijede najviše na svijetu

Sponzorski tekst

Novi četvrtak – nova uzbuđenja širom Evrope. Tražimo finaliste za Ligu Evrope i Konferencijsku ligu. Mozzart kladionice ne miruju, za danas su pripremile tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

U pitanju su pobjede Sparte iz Praga protiv zagrebačkog Dinama i Legije u Varšavi protiv Midtjyllanda, kao i dvojka na Lille u Rijeci.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

SPARTA PRAG - DINAMO ZAGREB (ČETVRTAK, 19.00), KEC 2.05

Novi trener Plavih Sergej Jakirović odlično je startovao na klupi hrvatskog prvaka sa dvije pobjede, prošle sedmice protiv prvaka Češke i za vikend protiv Rijeke u HNL-u, kluba iz kojeg je došao prije desetak dana nakon otkaza Igora Bišćana. Sparta je povela u Maksimiru, ali su potom tri lopte otišle u mrežu Češke. Dinamo je posljednjih dana bez dvojice hrvatskih reprezentativaca, golmana Dominika Livakovića (Fenerbahče) i Luke Ivanušeca (Feyenord). Ostao je Bruno Petković, koji je dobio i kapitensku traku. U prethodnom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, Sparta je nakon izvođenja jedanaesteraca eliminisana od Kopenhagena, člana euroelite, a sada joj predstoji odlazak u najslabije evropsko takmičenje, Konferencijsku ligu. 

RIJEKA - LILLE (ČETVRTAK, 20.15), DUPL 1.95

Hrvatski tim odradio je odličan posao protiv Lillea u prvom meču u Francuskoj. Vodio je, imao neriješeno do finiša, kada je popustila obrana Kvarnera, pa doge pred revanš na Rujevici imaju prednost od 2:1. S novim trenerom Žejkom Sopićem Rijeka je u nedjelju počela porazom od Dinama na Maksimiru (1:2). Lille je prošlog vikenda doživio brodolom u Lorientu, izgubivši 4:1 u Ligue 1. Najveća prijetnja golu Rijeke dolazi od Jonathana Davida, Kanađanina koji je ljetos bio na meti mnogo jačih klubova, ali za sada ostaje uz prvaka Francuske iz 2021. godine.

LEGIA - MIDTJYLLAND (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2.00

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Uzbudljiva utakmica prije sedam dana u Herningu. Midtjylland i Legia odigrali su 3:3, pa danas u Varšavi kreću od nule. Domaćini će imati veliku podršku navijača, ali Danci su opasni u kontri. Dva gola za Skandinavce prošlog četvrtka djelo su napadača Burkine Faso Franculina. Legija prošlog vikenda nije nastupila u poljskom prvenstvu. Midtjylland je doživio katastrofu u Farumu protiv Nordsjelanda (0:3) u prvenstvu Danske.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.