Pochettino: Bili smo bolji, nismo zaslužili poraz

Trener Tottenhama

Pochettino: Bili smo bolji, nismo zaslužili poraz

Fudbaleri Tottenhamom porazom su otvorili novu sezonu u Ligi prvaka.

Spursi su na Meazzi poraženi od Intera rezultatom 2:1, iako su imali vodstvo većim dijelom susreta, a unatoč porazu trener Maurizio Pochettino je zadovoljan onim što su pokazali njegovi igrači.

"Sretan sam zbog partije koju smo pružili, dominirali smo sve do kraja, ali na kraju se sve završilo loše po nas. Zaslužili smo mnogo više. Primili smo golove iz faktički dvije akcije", kazao je Pochettino nakon meča, pa dodao:

"Ali, sve to se dešava u nogometu. Pogreške nekada dođu na naplatu. To možemo ispraviti samo radom, vjerujem da hoćemo već u sljedećoj utakmici", dodao je.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za Tottenham je ovo bio treći vezani poraz. Prethodno su u prvenstvu poraženi od Watforda i Liverpoola.

Top Komentari

dobojan90
PUSI KURAC!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi