Englezi tvrde da Chelsea ima novog trenera, a ekipa će mu izgledati zaista moćno!

Predstavili prvu postavu

Englezi tvrde da Chelsea ima novog trenera, a ekipa će mu izgledati zaista moćno!

E. Oštraković

Ubrzo bi trebalo biti poznato ime novog trenera Chelseaja koji će ekipu preuzeti od Lamparda, a engleski mediji tvrde da je sve poznato.

Nakon što je Julian Nagelsmann odlučio da odbije ponudu za posao, Mauricio Pochettino bi trebao postati novi trener Plavaca iz Londona.

Ubrzo se pojavila i fotografija kako bi trebala izgledati postava Chelseaja kada Pochettino preuzme klub, te je jasno da bi još jedno pojačanje trebalo stići u London.

Na golu bi trebao ostati Kepa koji ove sezone brani solidno, ali mu navodno Pochettino želi dati priliku u narednoj sezoni.

Lijevog beka igrao bi Chilwell, dok bi na desnom beku bio James, a situacija je takva upravo i ove sezone kada je riječ o bekovskim pozicijama.

Oglasi

Na poziciji štopera igrali bi Badiashile i Fofana, što znači da bi iskusni Silva ispao iz prve postave kod Pochettina.

Dva vezna fudbalera zadužena za destrukciju igre, te za "trku" bili bi skupo plaćeni Enzo Fernandez i iskusni Kante.

Ispred njih navodno bi trebao igrati Nkunku od kojeg se dosta očeukuje u narednoj sezoni, a i po krilima također igrači koji su skoro došli u klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lijevo bi trebao biti također jako skupo plaćeni Mudryk, dok bi po suprotnoj strani trebao igrati mladi, ali veoma talentovani Madueke.

U vrhu napada očekuje se dolazak napadača, a to bi navodno trebao biti trenutni napadač Napolija, Osimhen.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Chelsea1
Samo je bitno da nedodje kompany, svaka cast sto je napravio sa ekipom Burnleya ali on bi mogao biti Lampard 2 ako ode negdje drugo, jer i Lampard je imao dobre rezultate u Derbyu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi