Problemi u "raju": Pochettino želi jednog, uprava Chelseaja drugog napadača!

Čeka se odluka

Problemi u "raju": Pochettino želi jednog, uprava Chelseaja drugog napadača!

Esmer Oštraković

Nakon što je zvanično predstavljen kao novi trener Chelseaja, Pochettino je krenuo da polako sklapa ekipu za narednu sezonu.

Jasno je svima da već sada na raspolaganju ima sjajne fudbalere, ali napravit će ovaj trener određene izmjene u igračkom kadru.

Kai Havertz je na putu da završi transfer u Arsenal, a klub će do kraja prijelaznog roka dovesti novog napadača.

Upravo oko napadača se napravila velika zbrka u ovom klubu jer Pochettino želi jednog fudbalera, dok uprava kluba ima kontakte s drugim.

Kako prenose engleski mediji, uprava Chelseaja je više puta kontaktirala Kolo Muanija kako bi dogovorila njegov transfer.

Oglasi

Sa druge strane Pochettino u vrhu napada želi da vidi trenutnog igrača Intera, Lautara Martineza, te se desio sukob mišljenja.

[twitter]https://twitter.com/FelixJohnston_/status/1669275901647790083[/twitter]

"Chelsea se više puta raspitivao i razgovarao s Kolo Muanijem. Lautaro Martinez je želja Pochettina, trebalo bi ga ubijediti jer nema preveliku želju da napusti Inter. Skauti i direktor u klubu više žele Muanija nego Lautara Martineza", stoji u objavi Felixa Johnstona.

Kako sada stvari stoje klub će napustiti Mateo Kovačić koji je navodno sve dogovorio sa Manchester Cityjem.

Engleskom prvaku novac nije problem, a imaju jasnu želju da dovedu Hrvata.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno je Pep Guardiola veliki fan Kovačića je prosto voli stil igre ovog fudbalera i to datira još iz njegovog vremena u Real Madridu.

Ukoliko se sjetite tog vremena, Guardiola ga je čak pokušao dovesti u Manchester City, ali nisu se uspjeli dogovoriti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
imaju tim od 1 milijarde i opet bi da kupuju xD nek napave nešto od tih svi su novi skoro
1 0
Zenicanin
Nek onda uprava vodi, ne treba im trener
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi