Pochettino: Ne možeš pobijediti kada ovako igraš

Nezadovoljan nakon remija

Pochettino: Ne možeš pobijediti kada ovako igraš

Tottenham je danas remizirao sa Southamptonom odigravši 1:1, a menadžer Spursa Mauricio Pochettino je nakon utakmice bio i više nego razočaran.

Kako je i sam istakao, nije toliki problem što je Tottenham ostao bez dva boda koliko način na koji se to dogodilo.

"Utakmica je bila ravnopravna, imali smo veći posjed i možda smo mogli i pobijediti ali rezultat je takav kakav jeste. Nisam toliko razočaran remijem, koliko pristupom svojih fudbalera. Ne možeš pobijediti kada ovako igraš. Jednostavno smo previše griješili, nedostajalo nam je agresivnosti", rekaoje Pochettino, te rekao nešto i o protivniku:

"Southampton je trenutno u zoni ispadanja, ali siguran sam da neće ispasti. Nisu udaljeni mnogo od sredine tabele i mislim da će doći na svoje".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, oba gola na današnjoj utakmici djelo su Tottenhamovih fudbalera. Prvo je Sanchez postigao autogol za vodstvo Southamptona od 1:0, da bi odmah nakon toga Kane zabio za konačnih 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi