Pochettino "prozvao" Florentina Pereza, a iz Real Madrida mu žestoko odgovorili na šalu

Nisu baš shvatili najbolje

Pochettino "prozvao" Florentina Pereza, a iz Real Madrida mu žestoko odgovorili na šalu

E. Čaušević

Utakmica Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama koja se igra naredne subote trenutno je u centru pažnje fudbalske javnosti.

Finale Lige prvaka se tradicionalno željno očekuje jer se mnogi nadaju da će gledati spektakularan okršaj. S obzirom da je ova sezona bila zaista nevjerovatna s pravom možemo očekivati "ludnicu" na stadionu Wanda Metropolitano.

Pred ovaj meč u centru pažnje našao se trener londonskog kluba Mauricio Pochettino koji je govorio o pripremama svoje ekipe za finalni okršaj protiv Liverpoola, te se našalio na račun Real Madrida što nije baš najbolje prošlo.

"Znam da ćemo trenirati u Vedebebasu u trening centru Real Madrida i smješteni smo u hotelu koji je veoma blizu. Tražio sam dozvolu od Florentina Pereza da spavamo u trening centru, ali je on rekao da ću to moći tek kada budem treler Reala", kroz smijeh je rekao Pochettino.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, njegova izjava nije baš najbolje prošla kod čelnih ljudi kraljevskog kluba, a još uvijek aktuelni prvak Evrope čak se oglasio zvaničnim saopštenjem.

"Iznenađeni smo izjavom Pochettina u kojoj je govorio o zahtjevu da njegova ekipa boravi u našem trening centru. Želimo jasno reći da nikakvog zahtjeva nije bilo i da je naš klub uvijek na raspolaganju svima iz UEFA-e, FS Španije, Atletico Madrida, Liverpoola i Tottenhama. Sve zahtjeve koje smo dobili smo odobrili", poručili su iz Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi