Pochettino razočaran: Bili smo bolji

Menadžer Tottenhama

Pochettino razočaran: Bili smo bolji

Fudbaleri Tottenhama sinoć su na Wembleyju u okviru osmine finala Lige prvaka poraženi od Juventusa rezultatom 2:1.

Budući da je u prvoj utakmici rezultat glasio 2:2, sinoćni poraz za londonski klub je značio ispadanje iz elitnog klupskog takmičenja, a zbog eliminacije je razočaran i menadžer Spursa Mauricio Pochettino.

"Zaslužili smo više, bili smo bolji tim. Pokazali smo više u obje utakmice, međutim primili smo dva gola za manje od tri minute i ispali zbog dvije velike greške", izjavio je Pochettino poslije utakmice i dodao:

"Takav je fudbal. Ja sam i dalje sanjar. Pobjede i porazi su normalna stvar, posebno u Ligi prvaka, ja sam ponosan na fudbalere i kako su igrači", dodao je menadžer Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Argentinac je na kraju poručio da je igranje u Ligi prvaka bilo lijepo iskustvo za njegove igrače, dodavši da je bilo važno da igrači osjete igru na ovoj razini takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi