Pochettino sretan zbog boda protiv Watforda
Foto: EPA

Menadžer Tottenhama nakon meča

Pochettino sretan zbog boda protiv Watforda

M. Šljivak

Tottenham je danas u malom gradskom derbiju odigrao neriješeno (1:1) na gostovanju kod Watforda.

Menadžer Spurs Mauricijo Pochettino naglasio je nakon meča da je sretan zbog boda, posebno zbog činjenice da je njegov tim igrao 40 minuta sa igračem manje, nakon isključenja Davinsona Sancheza.

"Zaslužili smo više. Igrali smo 40 minuta sa igračem manje i ipak smo išli na pobjedu. Sretan sam zbog rezultata", rekao je Pochettino, te je dodao:

"Teško je igrati sa čovjekom manje. Bitno je da nismo primili gol, a bili smo jako blizu da postignemo drugi. Što se tiče crvenog kartona, to ne želim komentarisati. Neću da pričam o suđenju", rekao je Pochettino.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Spursi u narednom kolu na Wembleyu čekaju Stoke City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi