Pochettino zabranio supruzi dolazak na White Hart Lane
Foto: EPA

Iz bizarnog razloga

Pochettino zabranio supruzi dolazak na White Hart Lane

Midhat Šljivak

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino zabranio je supruzi Karini da dolazi na utakmice na White Hart Laneu.

Argentincu je zasmetalo što njegova supruga daje komentare na njegovo ponašanje tokom utakmice, pa je odlučio da joj zabrani dolaske na White Hart Lane.

"Proteklih nekoliko sedmica ona ne dolazi na stadionu. Rekao sam joj da je bolje da ostane kući. Poludio sam kada mi je nakon jedne utakmice poslala poruku gdje se žali na moje ponašanje tokom proslave gola. Govorila je kako sam izgubio glavu, da mi se to ne ponavlja, a kasnije mi je prigovarala za to", rekao je Pochettino.

Tako je odlučio da žena više ne dolazi na domaće utakmice, a novinare je zanimalo koliko mu je puta prigovorila za ponašanje.

"Jednom. I to je bilo dovoljno", dodao je menadžer Spursa.

Njegov Tottenham i ove sezone igra fantastično i trenutno je na drugom mjestu Premiershipa, deset bodova iza vodećeg Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije