Pochettino želi povratak u Premier ligu

Ne krije svoje želje

Pochettino želi povratak u Premier ligu

S. Mlaćo

Nakon raskida saradnje sa Tottenhamom Mauricio Pochettino je i dalje bez posla.

Povezivao sa se sa velikim brojem klubova, između ostalog sa Man. Unitedom i Real Madridom, no do zvaničnog dogovora nije došlo.

Argentinac ne krije želju da se vrati u Premier ligu.

"Ne krijem da se želim vratiti u Premier ligu, ali vidjet ćemo. Svjestan sam kako je u nogometu i da se svakog časa može desiti povratak. Morate biti spremni na to. Vjerujem da me čeka nešto fantastično", kazao je Pochettino.

Još jednom se dotakao svog bivšeg kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ponosan sam na sve što sam ostvario sa Tottenhamom. Trudio sam se da unesem neke nov ideje i zaista vidim mnogo pomaka".

Argentinac je bio na klupi londonskog kluba od 2014. godine i prošle sezone ga je odveo do finala Lige prvaka, ali je Tottenham upao u veliku krizu i Pochettino je morao otići.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti