"Pogba je, uz Pjanića i Modrića, najbolji na svijetu"
Iskusni stoper Juventusa Leonado Bonucci raduje se ponovnom susretu s Pogbom i imao je puno riječi hvale za Francuza, pa ga je svrstao u bok s Modrićem i Pjanićem

Bonucci pred gostovanje Juventusa u Manchester

"Pogba je, uz Pjanića i Modrića, najbolji na svijetu"

Edmir Škorić

Pred duel Manchester Uniteda i Juventusa govorio je stoper Stare dame Leonardo Bonucci.

Juventus u 3. kolu Lige prvaka sutra gostuje Manchester Unitedu, što će biti svakako zanimljiv duel, a i čeka nas povratak Cristiana Ronalda na Old Trafford.

Bonuccija raduje susret sa Paulom Pogbom, bivšim članom Juventusa, za kojeg ima posebne riječi hvale.

"Razgovarao sam s Pogbom prije sedam dana i rekao sam da nas čeka u Manchesteru", kazao je Bonucci, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bit će mi drago da vidim ponovo, ali morat ćemo biti oprezni jer ovo neće biti nimalo laka utakmica. Pogba je jedan od najboljih centralnih veznih na svijetu uz Luku Modrića i Miralema Pjanića".

"Igrao sam s njim, izvrstan je momak i uvijek smo se jako dobro zabavljali i želim mu sve najbolje, ali u utorak ne, u utorak želim da izgubi od Juventusa", poručio je iskusni stoper.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije