Pogledajte kako izgleda tabela naše grupe nakon tri kola

Stanje se dodatno zakomplikovalo

Pogledajte kako izgleda tabela naše grupe nakon tri kola

S. Grebović

Večerašnjim utakmicama kompletirano je treće kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se naredne godine igrati širom Starog kontinenta.

U našoj grupi J Italija je neprikosnovena. Azzuri ne samo da nisu izgubili ni jedan bod, nego još nisu morali po lloptu u svoju mrežu. Druga je Finska sa šest osvojenih bodova koja je danas našoj reprezentaciji očitala pravi čas fudbala.

Na trećoj poziciji poravnati smo i selekcija Grčke sa indentičnim skorom od po jedne pobjede, remija i poraza i gol razlike 4:5. U derbiju začelja ove grupe Armenija je savladala Lihtenštajn sa 2:0 i tako sebi upisala prve bodove, dok su gosti ostali na nuli.

U narednom, četvrtom kolu reprezentacija Bosne i Hercegovine će gostovati u Torinu, Grci dočekuju Armene, dok će sjajni Finci imati lijepu priliku da dodatno poprave svoje izglede za plasman na EURO jer će gostovati amaterima iz Lihtenštajna.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Detaljne tabele svih grupa možete pogledati na našem portalu u sekciji 'Tabele' ili na ovom linku.

Top Komentari

Letac
I ne treba da ga vidimo sa ovakvom igrom neka ide ko je bolji
5 0
Alen23
Daj Boze da vidimo Euro
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti