Raiola: Mkhitaryanova izjava - fake news
EPA

Oglasio se na Twitteru

Raiola: Mkhitaryanova izjava - fake news

Agent Mino Raiola reagovao je na medijske napise koji su se pojavili u vezi sa imenom Henrikha Mkhitaryana.

Ovaj armenski fudbaler trenutno boravi na posudbi u Romi, gdje se odlično uklopio, a veliko je pitanje hoće li tu i ostati s obzirom na ugovor koji ima sa Arsenalom.

Pojedini mediji u Italiji plasirali su jučer navodnu Mkhitaryanovu izjavu u kojoj tvrdi da želi ostati u Romi, tražeći da klubovi postignu dogovor, ali u međuvremenu istu je Raiola nazvao - lažnom.

"Mkhitaryan nije poslao nikakvu poruku Arsenalu," napisao je Raiola na Twitteru i dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Lažne vijesti su, pogotovo u ovakvim vremenima, apsolutno neprihvatljive."

Da Mkhitaryan ostane u Romi zalaže se i naš Edin Džeko koji je prije nekoliko dana, između ostalog, izjavio da im je potreban u ostvarenju zacrtanih ciljeva. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi