Policija izvlačila sudije iz Gradačca, oštećen automobil jednog od njih

Samo u BiH: Potjera za službenim licima

Policija izvlačila sudije iz Gradačca, oštećen automobil jednog od njih

E. Škorić

Uz policijsku pratnju sudije su jučer kasno napustile Gradačac.

Zvijezda i Olimpik odigrali su derbi kola, no pobjeda Sarajlija pala je u drugi plan zbog nemilih dešavanja tokom 90 minuta, a posebno nakon utakmice.

Domaća publika odlučila je nezadovoljstvo suđenjem pokazati na svojstven način. Dobar dio gledatelja ostao je na tribini iznad službenih prostorija, pa su sudije, osjetivši se ugroženo, odlučile da ostanu na terenu Banja Ilidže.

Ubrzo im je u pomoć pritekla policija, ali izlazak do samih svlačionica pretvorio se u pravi mali pakao za službena lica. Na kraju, uspjeli su uz pratnju policije doći do prostorija kluba, a ubrzo nakon toga su napustili stadion.

Nisu prošli bez posljedica, budući da su stradali automobili, a potjera za njihovim "glavama" trajala je i satima nakon utakmice.

Ipak, na kraju su uspjeli da napuste grad Zmaja od Bosne, odakle sigurno ne nose lijepe uspomene.

Moramo istaknuti da su ovakve stvari nezapamćene u Gradačcu i da, bez obzira na sve, takvim stvarima nije mjesto u sportu i ne bi smjele da se dešavaju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovako izgleda automobil jednog od sudija koji je jučer sudio u Gradačcu. 


Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SrcuDragaBojaPlava
Kupio sudija Mercedes sebi od uzimanja mita da se silji. Sve dok se SIPA ne umjesa ovi lopovi ce da haraju.
5 1
starmac
Dobro su prosli,to je nista sta su uradili!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi