Politano nakon transfera u Napoli: Hvala Interu

Krilni fudbaler ozvaničio transfer

Politano nakon transfera u Napoli: Hvala Interu

Napoli je danas potvrdio dolazak Mattea Politana iz Intera.

Ovaj 26-godišnji krilni fudbaler je u Napoli stigao na posudbu do kraja sezone, a klub sa San Paola će po isteku posudbe imati obavezu otkupa njegovog ugovora.

Vjeruje se da će Politanov transfer na kraju koštati Napoli od 23 do 25 miliona eura.

Nakon ozvaničenja transfera, Politano se oglasio na svom Instagram profilu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Već sam spreman i uzbuđen zbog svoje nove predivne avanture u prelijepom gradu, u klubu sa ogromnom bazom navijača. Radujem se što ću istrčati na teren u ovim bojama", napisao je Politano, pa nastavio:

"Hvala Interu za priliku koju su mi dali. Želim se oprostiti sa svima koji su bili bliski samnom na ovom putovanju, svojim saigračima, trenerima i saradnicima... Veliko hvala ide i navijačima koji su me uvijek podržavali".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi