Poljaci prognozirali sastav BiH, teško da će ga pogoditi

Meč se igra na Bilinom polju

Poljaci prognozirali sastav BiH, teško da će ga pogoditi

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina takmičenje u Ligi nacija nastavlja domaćim susretom protiv Poljske. 

Zmajevi su odigrali odličan meč protiv Italije u prvom kolu te su zasluženo osvojili bod, ali su potrošilli i dosta energije u Firenzi.

Poljski mediji su prognozirali sastav BiH za večerašnji meč, ali teško je vjerovati da će pogoditi pošto je Dušan Bajević najavio određene izmjene.

Poljaci su mišljenja kako će na Bilino polje istrčati isti sastav kao na Artemio Franchi, međutim promjene u startnoj postavi Zmajeva će sigurno biti promjena jer je nastup Seada Kolašinca pod znakom pitanja.

Šehić, Cipetić, Šunjić, Saničanin, Kolašinac, Hadžiahmetović, Gojak, Cimirot, Višća, Hodžić, i Džeko je sastav BiH kojeg očekuju Poljaci.

Gosti bi trebali zaigrati u sljedećoj postavi: Fabianski, Bereszynski, Glik, Walukiewicz, Rybus, Krychowiak, Klich, Grosicki, Milik, Zielinski, Szyimanski.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Utakmicu koja počinje u 20:45 će voditi sudijska četvorka iz Turske. Glavni sudija je Cüneyt Çakır, a pomagaće mu Bahattin Duran i Tarik Ongun. Četvrti sudija je Hüseyin Göçek.

Za večerašnju utakmicu najbolje kvote nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Top Komentari

Chupy
Niko ne podcjenjuje Poljsku. Poljska je jedna od najdisciplinovanijih i najkonstantnijih reprezentacija u evropi. Mogu bilo koga pobijediti. Al me cudi kako Eufa u nekakvim manje bitnim utakmicama dodjeljuje nam turcina Cakira da sudi. Cim je neka bitna utakmica, tu je rus, grk, englez. Al hajd. Hoce im se, moze im se.
8 0
AmarSahi
Podcijenjujemo Poljsku a ne znamo da je Poljska izgubila samo 1:0 protiv onakvog sastava Nizozemske, koji bi opušteno ove godine mogao osvojiti Ligu Nacija.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti