Ponovo Inter? Icardi dobio zanimljiv prijedlog

Dok čeka toliko željeni transfer u Juventus...

Ponovo Inter? Icardi dobio zanimljiv prijedlog

Antonio Conte je "zamrznuo" Maura Icardija. Novi trener Intera ne računa na Argentinca u novoj sezoni, ali teško da je to kontroverznog napadača uznemirilo.

Icardi se trenutno nalazi u Japanu i ne misli se odazivati na pozive se Maeazze čak i da oni stignu.
Vjeruje se da se argentinski napadač neće priključiti Nerazzurrima u predsezoni, te da će na sve načine pokušati natjerati čelnike Intera da spuste njegovu cijenu i tako mu omoguće transfer u Juventus.

Ipak, još uvijek nema vijesti da je njegov transfer u Juventus blizu realizacije, iako je Stara dama, navodno, njegova jedina želja.

Dok čeka "spas" u Torinu, Icardi je dobio i zanimljiv poziv od Davida Beckhama.

Naime, Beckhamova nova MLS franšiza Inter Miami će se početi takmičiti 2020. godine, a nekada sjajni engleski fudbaler je predložio Icardiju da se pridruži njegovom timu u debitantskoj sezoni.

MLS je tržište koje raste iz dana u dan, pa ne bi čudilo da Icardi i njegova menadžerica (i supruga) Wanda Nara budi dovedeni u iskušenje zbog Beckhamove ponude.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Icardi je minule sezone izgubio kapitensku traku, a jedno vrijeme je odbijao igrati za Inter pravdajući se povredom koljena - za koju medicinsko osoblje Nerazzurra nije smatralo da je posebno teška.

Sve je, navodno, počelo zbog Icardijevog odbijanja da potpiše novi ugovor sa Interom i u momentu kada su čelnici kluba saznali da on iza njihovih leđa dogovara transfer u Juventus.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi