Poraz na Meazzi nije jedina loša vijest za Napolitance

Noć za zaborav

Poraz na Meazzi nije jedina loša vijest za Napolitance

Napoli je sinoć na Meazzi izgubio od Intera sa 1:0 golom Lautara Martineza u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Osim poraza koji je Napolitance udaljio od titule, Carlo Ancelotti može biti nezadovoljan i zbog dva crvena kartona koja su zaradili njegovi fudbaleri (Koulibaly i Insigne), a loša vijest je i povreda Hamšika.

Slovački fudbaler je utakmicu napustio već u 24. minuti zbog bolova u mišiću i veoma je moguće da propusti naredni meč svog tima protiv Bologne, koji se igra već u subotu.

Na utakmici sa Bolognom će Carlo Ancelotti morati da improvizuje, budući da je već sada jasno da će vjerovatno biti lišen usluga trojice navedenih fudbalera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon 18 kola, Napoli zauzima drugo mjesto na tabeli sa 41 bodom i za vodećim Juventusom sada zaostaje devet bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi