Martinez objavio spisak za BiH i Island, Ronaldo će biti glavna opasnost po Zmajeve

Uskoro naši Zmajevi gostuju u Lisabonu

Martinez objavio spisak za BiH i Island, Ronaldo će biti glavna opasnost po Zmajeve

S. Mlaćo
Selektor reprezentacije Portugala Robert Martinez objavio je spisak igrača za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Portugal najprije očekuje duel sa našom reprezentacijom, a zatim gostovanje Islandu.

U dvije dosadašnje utakmice kvalifikacija Portugal je upisao isto toliko pobjeda, te sigurno žele nastaviti pobjednički niz.

Na spisku je svakako najveća zvijezda Cristiano Ronaldo, ali i Joao Felix, Bruno Fernandes, Diogo Jota, Rafael Leao, Nelson Semedo...

Susret Portugal - BiH igra se 17.06. u Lisabonu sa početkom u 20:45 sati.

Naša reprezentacija je u dva meča upisala po pobjedu i poraz. Prvo smo savladali na svom terenu Island, a zatim poraženi u Slovačke u gostima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Portugal će svakako biti veliki favorit, ali vjerujemo da će naši Zmajevi pružiti hrabru partiju i pokazati se u što boljem izdanju.

Nakon toga meča očekuje nas duel sa Luksemburgom u Zenici. 

Promo

Top Komentari

nakopitam
I nas hadzibegic ceka da mu daju spisak da vidi koga je “on pozvao”
1 0
user1670961337
Još da bude prva postava aa leao klupa i super bi bilo po nas, samo se penala cuvat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi