Portugalci su nam sinoć pomogli, ali šta reći o bezobraznom potezu Ronalda?

Prošao je samo sa žutim kartonom

Portugalci su nam sinoć pomogli, ali šta reći o bezobraznom potezu Ronalda?

Samir Mlaćo

Nogometna reprezentacija naše zemlje savladala je uz dosta problema Lihtenštajn 2:1, a obradovale su nas vijesti iz Slovačke.

Tamo je Portugal sa 1:0 savladao Slovačku te tako 'zakuhao' borbu za drugo mjesto.

Bruno Fernandes je presudio Slovacima, a treba istaći je Cristiano Ronaldo u 62. minuti dobio žuti karton .

Mogao je i crveni, jer je zaista reagovao nesportski, te se u većini slučajeva u ovakvim situacijama pokazuje isključenje.

Ronaldo je faulirao golmana Slovačke, ali s obzirom da uživa veliku reputaciju dobio je samo žuti karton, te je odmah uputio izvinjenje.

Oglasi

Dobro je i prošao, a najbolje da prosudite sami.

Portugal u našoj grupi ima 15 bodova, Slovačka je na 10, kao i Luksemburg. Naša reprezentacija je na šest bodova, a sada gostujemo Islandu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Moramo slaviti ukoliko želimo ostati u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo.

Portugal u narednom kolu također u ponedjeljak dočekuje Luksemburg i to bez Ronalda koji će odraditi jednu utakmicu suspenzije, dok Slovačka dočekuje Lihtenštajn.

Top Komentari

Drakula
Sta su nam pomogli mrtve vam j redom jedva ste ribare dobili jel vas stid. Znali smo ih dobit u gostima 7 razlike sad jedva kraj sa krajem prpite. Nisam pogledao tekmu od Irana na SP i necu jos dugo dok gamad sjede u foteljama i ne ulaze se nista. SAMO SARAJEVO
2 0
Tutumaca
Standard penaldo
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi