Posjed lopte 89%? Može ako igrate protiv amatera

Nestvaran podatak

Posjed lopte 89%? Može ako igrate protiv amatera

S. Grebović

Jučer je reprezentacije Moldavije minimalnim rezultatom slavila poritv Andore i tako upisala prvu pobjedu u ovim kvalifikacijama. 

Jučerašnjim utakmicama kompletirano je treće kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se naredne godine igrati širom Starog kontinenta.

Selekcija Moldavije je u okviru grupe H na svom terenu dočekala slabašnu Andoru koju je savladala sa 1:0, a strijelac jedinog gola bio je Igor Armas u 8. minuti.

Kasnije je crveni karton, odnosno drugi žuti zaradio ponajbolji Moldavac i igrač Bologne Artur Ionita u 47. minuti. Ostatak meča smo gledali pravu uspavanku, gosti nisu znali kako napasti dok domaći jednostavno nisu imali želje da ozbiljnije ugroze protivnika pa su se većinom ležerno dodavali.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podatak da je pred sami kraj susreta posjed lopte u nogama Moldavaca bio nestvarnih 89% jasno govori kakav smo meč mogli gledati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi