Postignut dogovor: Igrač Crvene zvezde koji je srušio Liverpool na Marakani odlazi u Kinu
Pavkov je zabio oba gola u pobjedi Crvene zvezde protiv Liverpoola

Milan Pavkov napustio kamp beogradskog kluba i otputovao na potpisivanje ugovora

Postignut dogovor: Igrač Crvene zvezde koji je srušio Liverpool na Marakani odlazi u Kinu

S. Pašalić

Igrač Crvene zvezde Milan Pavkov napustit će ovaj klub i karijeru nastaviti u Kini.

Iako je prva informacija govorila da je ponuda kineskog Jiangsua odbijena, čini se da je ovaj klub povećao svoju ponudu pa bi beogradski klub trebao dobiti 3 miliona eura.

Pavkov je u Crvenu zvezdu stigao 2017. godine iz Radničkog za 300 hiljada eura, a ostat će upamćen po dva gola novom prvaku Evrope Liverpoolu.

Crvena zvezda je tada na Marakani savladala Redse sa 2:0, a oba gola je postigao upravo Pavkov. Takođe jedan od onih koji će se pamtiti je bio i u 159. derbiju protiv Partizana.

25-godišnji napadač je prošle sezone odigrao 39 utakmica u dresu Crvene zvezde te je postigao 15 golova i upisao 5 asistencija.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi