Potez vrijedan svake hvale: Rudar i Kakanjci za oboljelog sugrađanina

Sav prihod od karata namijenjen za liječenje Anesa Begića

Potez vrijedan svake hvale: Rudar i Kakanjci za oboljelog sugrađanina

Samir Mlaćo

Sve je spremno za novu sezonu Prve lige Federacije BiH. U kakanjskom Rudaru kao nikada ranije su optimisti.

Vrijedno su radili Kakanjci tokom prelaznog roka, doveli kvalitetna pojačanja, te je šef struke Fadil Hodžić na slatkim mukama.

I navijaču u Kaknju su željni pobjeda, velikih utakmica i slavlja kao nekada ranije. Već u subotu se sprema pravi spektakl.

Pod Vardom dolazi Metalleghe. Jajčani gotovo uvijek u Kaknju pružaju dobru partije, te će sigurno tako biti i sutra od 17:30 sati.

U ovom gradu osjeti se blaga euforija među navijačima i građanima koji u subotu žele svoje ljubimce odvesti do prve pobjede. I čelnici Rudara su zbog toga napravili potez vrijedan svake hvale.

Sav prihod od ulaznica biće namijenjen za liječenje Anesa Begića, 15-godišnjeg Kakanjca kojem je za liječenje potrebno 140.000 KM.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mladi Anes vodi najvažniju bitku - bitku za život, a u Rudaru su pokazali veliko srce i humanost. Sada su na potezu navijači.

Cijena ulaznice za sutrašnji meč iznosi 5 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi