Potop Zvezde u Parizu: PSG vodi 4:0!

Ne može se Zvezdi ništa zamjeriti

Potop Zvezde u Parizu: PSG vodi 4:0!

Crvena zvezda u ovim trenucima proživljava pravi pakao u Parizu obzirom da su se fudbaleri PSG-a prilično razigrali u susretu 2. kola Lige prvaka.

Pred sami kraj prvog dijela rezultat je 4:0 u korist PSG-a, a moglo je biti i više obzirom na sve prilike koje je PSG imao.

Treći gol je postigao Edinson Cavani, a četvrti Angel Di Maria. Pogledajte kako je to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Benjamingst
Treba UEFA nopravoti drugo takmicenje za drzave EX YU... Albanije, Madzarsk... itd. Jel pored ovih ekipa nema sanse niko sa prostora EX YU I balkana.... mozda neko iz Ukrajine I Rusije. Neka igraju bogati samo sa bogatima a sirotinja neka igra sa sirotinjom. Ode ova fudbal gdje netreba.
21 3
Ibrakadabara
Ma neka ih deru, smijali su se kad je Sarajevo primilo osam komada od Atalante
14 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi