"Potvrda" iz usta trenera Bayera: Havertz uskoro u Chelseaju!

Izgleda da je stvarno transfer završen

"Potvrda" iz usta trenera Bayera: Havertz uskoro u Chelseaju!

Već neko vrijeme postoji uvjerenje da je Chelsea završio još jedan veliki transfer. Naime, uskoro bi zvanično u plavom dresu trebao biti predstavljen Kai Havertz.

Chelsea će vjerovatno za sam potpis ofanzivnog veznjaka Bayera platiti 80 miliona eura, dok bi ukupna vrijednost transfera sa različitim bonusima mogla dostići 100 miliona.

Da će Havertz uskoro napustiti Bayer i najvjerovatnije otići u Chelsea potvrdio je trener Apotekara Peter Bosz.

Bosz je govorio o predsezonskim pripremama tima i istakao: "Ne očekujem da će Volland i Havertz ponovo trenirati sa nama. Moguće je da će još igrača napraviti transfere".

Inače, očekuje se da će napadač Kevin Volland uskoro preći u Monaco.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kai Havertz iza sebe ima fantastičnu sezonu u kojoj je pokazao svoj veliki potencijal. Talentovani 21-godišnjak je u dresu Bayera odigrao 45 utakmica, postigao 18 golova i upisao devet asistencija.

Chelsea je još ranije doveo Timu Wernera, Bena Chilwella, Hakima Ziyecha, Malanga Sara i Thiaga Silvu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Penderinos
Da hoice vise i ovaj transfer privesti kraju, na vrh Kurtza ste mi se popeli s chlancima o ovim igqrcu
1 5
Twista
Decko je ozbiljan igrac, zato i clanci...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi