Poznati termini i službena lica revanš mečeva polufinala Kupa BiH

Utakmice se igraju u srijedu

Poznati termini i službena lica revanš mečeva polufinala Kupa BiH

A. Čaušević

Revanš utakmice polufinala Kupa BiH igraju se u srijedu. Sarajevo će dočekati Slogu iz Gornjeg Crnjelova, a u drugom duelu sastat će se TOŠK i Široki Brijeg.

Susret na stadionu Asim Ferhatović Hase igra se od 18 sati. Obzirom da je Bordo tim u prvom duelu slavilo s 1:4 ovaj duel će biti stvar formalnosti.

Glavni arbitar na ovom meču će biti Danijel Bojo iz Kiseljaka, a asistirat će mu Musa Jure iz Čitluka, te Igor Radaković iz Prijedora. Četvrti arbitar će biti Goran Paradžik iz Ljubuškog.

Obzirom na neuslovnost stadiona u Tešnju TOŠK će protiv Širokog Brijega igrati u Trening centru NS/FS BiH u Zenici. Hercegovci na ovaj duel dolaze sa prednošću od 2:0 i sigurno su favoriti za plasman u finale. Početak meča je zakazan za 16 sati. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Za glavnog arbitra je delegiran Elvis Mujić. Sudiji iz Banovića pomoćnici će biti Arnel Novalić iz Doboja i Almir Huskić iz Bugojnog. Slađan Došlo iz Istočnog Sarajeva će biti četvrti sudija.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi