Poznato ime novog kluba Miroslava Klosea?

Odlučio napustiti Lazio i seli u MLS?

Poznato ime novog kluba Miroslava Klosea?

Endin Čaušević

Legendarni njemački napadač Miroslav Klose danas je izjavio da će na kraju sezone napustiti Lazio jer nema namjeru da produži svoj ugovor.

Ovaj napadač u junu ove godine puni 38 godina, te je odlučio da je ovo njegova posljednja sezona u dresu Lazija. Klose je u rimski klub stigao 2011. godine i u 170 utakmica postigao je 63 kluba.

Prema pisanju italijanskih medija Klose bi svoju karijeru trebao nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama. Navodno, Klose je dobio ponudu New York Red Bulla da potpiše dvogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Klose je dao naznake da nema još uvijek namjeru da završi svoju karijeru, te je potvrdio da će novi klub biti van Evrope. Iako su mnogi vjerovali da se radi o Kini čini se da Klose ne može odbiti ponudu iz MLS-a i prelijepog New Yorka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi