Predsjednik Fiorentine će se dobro pokajati zbog ovih riječi, ali kasno je sada...

Izgubio živce nakon poraza na Meazzi

Predsjednik Fiorentine će se dobro pokajati zbog ovih riječi, ali kasno je sada...

Sinoćnja utakmica Intera i Fiorentine otvorila je šesto kolo Serije A, a teško da će je ijedna od preostalih nadmašiti po pitanju kontroverzi.

U centru pažnje našao se glavni sudac utakmice Paolo Mazzoleni, koji je dosudio vrlo sumnjiv jedanaesterac za Inter i to u kritičnim momentima utakmice - pred sami kraj prvog poluvremena.

Prvobitno Mazzoleni nije pokazao na centar, ali je pregledao VAR i potom se oglasio te omogućio Icardiju da zabije za 1:0. Inter je na kraju slavio sa 2:1, a predsjednik Fiorentine Mario Cognigni je bio vrlo oštar u svojoj izjavi za medije.

"Mazzolenijevo suđenje bilo je provokativno i pristrasno. Šteta zbog utakmice, mogla je biti sjajna ali je upropastio. Mazzoleni je bio najbolji Interov igrač", rekao je Mazzoleni, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Odigrali smo odličnu utakmicu, ali nas je VAR unakazio. On je prava stvar za razne luđake željne skretanja pažnje na sebe".

Predsjednik Fiorentine će se na kraju najvjerovatnije pokajati zbog ove izjave jer ga čeka žestoka kazna italijanskog Saveza, ali se jednostavno nije mogao iskontrolisati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi