Prekucao igricu: Igrač Swanseja pokazao žuti karton sudiji

Kasnije ga je zadesila ista sudbina...

Prekucao igricu: Igrač Swanseja pokazao žuti karton sudiji

S. Grebović
Teme:

Rhian Brewster iako nije imao nikakvu ulogu u osvajanju Lige prvaka sa Liverpoolom prošle sezone, dobio je medalju kao ravnopravan član ekipe jer je na toj utakmici sjedio na klupi.

Mladi Englez nije zaista imao šanse da se izbori za mjesto u timu Jurgena Kloppa, pa je s toga poslan na posudbu u Swanseja ovog januara.

Spominje se cifra od četiri miliona eura koju je velški tim platio Redsima za njegove usluge do kraja tekuće sezone. Za svoj novi klub mladi Englez je sakupio dva nastupa, a posljednji će ostati upamćen po jednom bizarnom potezu kojeg je napravio.

Sudiji ovog meča Gregoru Eltringhamu je u jednom momentu na travnjak ispao žuti karton, kojeg je pokupio upravo Brewster i isti u šali pokazao upravo njemu, što je naišlo na smijeh svih pristunih na stadionu.

Da stvar bude još interesantnija, sudija je njemu par minuta kasnije pokazao žuti karton, ali ne u šali nego opravdano i to zbog jednog oštrog starta na sredini terena.

Situacija koju nemamo prilike svaki dan vidjeti.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

View this post on Instagram

Rhian Brewster 'booking' the ref with this much energy after he dropped his cards is brilliant... 😂

A post shared by Sky Sports (@skysports) on

Top Komentari

Chupy
Hahahahah, koji baba ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti