Burnley zaustavio Plavce, Norwich slavio u Londonu
FOTO: EPA

Premiership

Burnley zaustavio Plavce, Norwich slavio u Londonu

Haris Zilić

Uzbudljivo je bilo u 11. kolu engleskog Premiershipa.

U terminu od 16 sati odigrana su četiri duela.

Iznenađenje priredila ekipa Burnleya koja je kao gost remizirala protiv Chelseaja rezultatom 1:1. Poveli su domaći u 33. minuti golom Havertza, a gol za goste postigao je Vydra u 80, minuti.

Do prvog trijumfa u sezoni stigla je ekipa Norwicha koja je u gostima savladala Brentford sa 1:2. Vodili su Kanarinci sa 0:2 golovima Normanna u šestoj i Pukkija u 29. minuti meča, a gol za tim iz Londona dao je Henry u 60. minuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crystal Palace je na svom terenu sa 2:0 bio bolji od Wolverhamtpona, a golove su postigli Zaha i Gallagher.

Top Komentari

King_Kenny
...to vam je djeco EPL...dodje Brighton i uzme bod na Anfieldu Liverpoolu koji je kandidat za titulu,dodje Crystal Palace i pobijedi u gostima M.City koji je kandidat za titulu,dodje Burnley i uzme bod u gostima Chelseaju koji je kandidat za titulu...zato je EPL najzanimljivija i najneizvjesnija liga na svijetu,a ne kao u nekim ligama gdje se zna prvak u narednih 20 godina.
6 1
user1636219156
Idioti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi