8

Komentari (8)

Mahatma.Barbie
Ne u Slobodu Anwareeeee.
Sarbit2019
**** ga ,a Del Boy Ceric bas razgovarao sa par jakih zvucnih imena.Sta ces morace sacekati slijedeci prelazni rok.Ima vremena svakako je njegova vizija Zeljo 2030 godina.Polako ko žurio vrat slomio.
frkt
Gledaj svoja posla Sarbite
Sarbit2019
frkt@a ti gledaj kako se uzima treca titula zaredom i 8 u istoriji kluba kada to pregledas onda nastavi nas gledati u EU takmicenjima posto ce zeljkan igrati KUP Šliva u Gracanici,a kada sve to pregledas onda opet gledaj kako cemo biti Šampioni za 21/22 Mitomane papapapapa.Zna li se ko kablove zdipi ???? HAHAHAHAAHAHAH
frkt
Hoces iskreno da ti kazem navijam za klub titula kada dodje dodje, a ti smaras Boga oca na ovom forumu okreni se malo svojoj porodici mentolu jedan. Zdipio ti ih je babo pitaj ga da ih nije ispod lavora stavio ili mozda prodao da se plati racun u Butmiru??
Sarbit2019
frkt@prvo ne postoji Bog Otac to je izmisljeno postoji samo BOG ali buduci da ste vi HŠK Mozda za vas i postoji.Nacekaces se za titulu ipak vizija grande Željkan ide tek od 2030 a nije vama tesko cekati titule prvu ste cekali 50 godina pa mozete i ovu.Vaa Mitomane samo treba u mozak handriti terorizam na mozak svaki dan svaki sat svaku minutu dok se ne ugasite skor,a to ide ubrzo.Nego reci ti nama dali je bilo zaledze i koliko je kupona kupio online prezident,ima li šta novo za kamatu pitam za AMAWA.Terorizam Mozga MITOMANE.ps gdje su ti kolege nema ih izgleda ostao ti sam ?,Prije derbija svi kao u horu pjevusite šta bi gdje su ?
Tarik_Hakalo
Čestitam upravi FK Velež. Doveli nam stopera al' u k. Toliko o Evropi i pojačanjima
rabodimis
Da vidimo tog Anwara... XD Ovo ostalo standardne rotacije..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.