Završen prijelazni rok u Premijer ligi!

Zatvorena fudbalska pijaca

Završen prijelazni rok u Premijer ligi!

A. Čaušević

Klubovi iz Premijer lige BiH od danas ne mogu dovoditi nove igrače, barem ne one koji nemaju slobodne papire. 

Zimski prijelazni rok za elitni rang bh. fudbala počeo je 5. februara i okonačan je danas, tj. klubovi su imali skoro četiri sedmice da angažuju igrače pod ugovorom.

U posljednjim danima prijelaznog roka realizovano je nekoliko transfera, najzvučniji je svakako povratak Anela Šabanadžovića u Željezničar i to na posudbu iz AEK-a.

Pristigla su i dva strana, Indonežanin Miftah Anwar Sani koji je potpisao za Slobodu te Panagiotis Moraitis, Grk je postao član Borca.

I Zrinjski je tokom dana potvrdio još jedan transfer. Dres Plemića zadužio je 29-godišnji Domagoj Pušić koji stiže iz Suduve.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Konačno se skrasio i Vladimir Grahovac. Bivši U21 reprezentativac BiH je dogovorio sve s Radnikom iz Bijeljine.

Obzirom da premijerligaški uglavnom angažuju igrače sa slobodnim papirima ne isključuje se mogućnost da u narednom periodu bude još novih imena.

Top Komentari

Sarbit2019
**** ga ,a Del Boy Ceric bas razgovarao sa par jakih zvucnih imena.Sta ces morace sacekati slijedeci prelazni rok.Ima vremena svakako je njegova vizija Zeljo 2030 godina.Polako ko žurio vrat slomio.
4 2
Tarik_Hakalo
Čestitam upravi FK Velež. Doveli nam stopera al' u k. Toliko o Evropi i pojačanjima
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi