21

Komentari (21)

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Stavit broj stranaca neograniceno,jer mi bez stranaca smo go ku rac
rabodimis
Najljepse od svega sto se moze desit na ovoj sjednici je da ih pohapse sve zajedno, kad su se vec skupili.. Od go*ana i sestrica od go*ana nista drugo ne ocekujem osim kriminala i nekih novih ugradjivanja u kriminal.. Lud je onaj ko se nada necem dobrom od ove nakupine ljudskog smeca i najvecih smradova sto je rodila ova nasa lijepa i nesretna BiH-a... Najljepse sto bi mi mogli napravit je da ih zaspemo bar jednom tonom truhlog paradajza, blizu je Heco pijaca a to je najmanje sto mozemo ucinit za ove razbojnike..
pjanke.sa
…a i iskoristili bismo truhli paradajz za nesto ne bi propo.
TesanjskiBrnjo
Treba napravit da 3 igraca do 21 god. moraju konstantno biti u terenu. Liga nam qrcina, pa barem nek djeca igraju nek ih neko vidi.
EdoH
Svi znamo da u Izboru su svi pofesionalni lazovi. Kad im je dosta krađe??
bk123
Treba uvesti pravilo da nemogu dovesti stranca ( a tu mislim najviše na igrače iz Hrvatske i Srbije jer je njih najviše a i ostale naravno) starijeg nod 25 god jer stvarno nam je dosta ovih starih istrošenih igrača koji dolaze u našu ligu i uzimaju mjesto našoj omladini. Šta će nam istrošen igrač od 30 god koji igra a naša mladost nema prostora za razvijanje i napredak. Da su ti stari istrošeni igrači donijeli neki napredak u naš nogomet to bi bilo dobro a ovako samo nazadujemo s njima. Ja bi forsirao naše mlade i ovu ligu napravio razvojnom i u budućnosti bi svi dobili...i igrači i klubovi i savez i navijači a ovako je samo put prema dole
Milos1312
Razumijem sta hoces da kazes, ali po mom misljenju klubovi odredjuju kakav ce kadar imati, a ne savez. Evo primjer, ako je Azmiru do toga da dovodi „istrosene“ igrace on ce ih dovoditi, a ako je Musiji do toga da dovodi mlade igrace i da ih prodaje on ce tako raditi. Oni moraju samo ispistovati ono sto savez kaze sto se tice igraca do 21 god, sve ostalo odredjuju klubovi. Po mom misljenju ne mozes a i ne trebas nikome zabraniti da zaradjuje svoj hljeb, pa i ako mu je 35,36 god.
Milos1312
Nas najveci problem je infrastruktura. Mala manjina klubova ima dobar omladinski pogon, akademiju i skolu fudbala. Pa kad djeca nemaju gdje trenirati, onda i nema smisla. Svaki klub bi morao imati dobar pomocni teren za odigravanje tekmi mladjih uzrasta i naravno prijateljskih utakmica prvog tima. Uz to jos 2,3 terena 1 od njih sa umjernom travom. Znaci maltene ti treba 4,5 terena(sa reflektorima) da imas kvalitetan trening u bilo koje doba dana.
bk123
Naravno da svak treba zaraditi za kruh pa i oni stariji igrači, znam da je ovo nemoguće i provesti jer bi bila diskriminacija, al govorim šta bi dobro bilo za sve nas..u primjer je i moj Zrinjski gdje jednog mladog i talentiranog igrača barem su ga tako procjeni li pošalju na posudbu a dovedu Ibaneza sa 100 god..nigdje zdrave pameti ali eto
Kladionicar_iz_mira
Dok je Vico na čelu nema napretka.
enko
Ma nije sve do vice,ebes njega a gdje su nasi predstavnici u tijelima saveza.on jeste predsjednik ali se rukice broje recite mi samo koja odluka vice nije podrzana od strane bosnjackih clanova.tu je najveci problem.ja ga nebih zvao izvrsni odbor vec interesna skupina.
Ajax11
Dzaba sve kada jedan Grbic uzme sve u svoje ruke!
enko
Nije dzabe uzme i on nesto.
enko
Bolji prijedlog je da naprave premijer ligu u-21 jer se tu najvise izgubi igraca,talenata jer vecina kupuje gotove igrace.
Manager
U21 ili možda još bolje U23 ..
bk123
Ne mogu se financirati ni prve ekipe a ne još U 21. Ideja je dobra al financijski kod nas nemoguća
kobe24
Bar neka sretna vijest i od ovog saveza
user1604155860
Treba to podrzati u drugo Federalnoj ligi se to vec primjenjuje I pokazao se kao jako dobro. Sto se Tice tog famoznog Vice nista on nije gori od Begić a ove sezone I Sarajevo za kje ja licno navija I Zeljo nisu nista zasluzila sa svojom igrom. Do vode iz Srbije I Hrvatske polovne I stare igrace sta da ocekuju. Treba u lagati u omladinske pogone jer smo mi naj talentovanija nacija a neznam to koristiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti