"Prepao sam se kada sam saznao da sam zaražen, ali ono najgore je iza mene"

Pezzella se oglasio

"Prepao sam se kada sam saznao da sam zaražen, ali ono najgore je iza mene"

Endin Čaušević

German Pezzella jedan je od igrača Fiorentine koji je bio pozitivan na koronavirus.

Situacija u Italiji još uvijek je itekako komplikovana, te se mnogi nadaju da će se pandemija koronavirusa uskoro smiriti. Država je totalno blokirani, a svi događaji su odgođeni ili otkazani.

Koronavirus nije zaobišao ni klubove, jer je zaraženi i preko deset fudbalera u Seriji A. Jedan od zaraženih je i Pezzella koji igra za Fiorentinu.

On je u razgovoru za Corriere dello Sport priznao da je bio u šoku kada je saznao da je zaražen, te da se itekako prepao svega toga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imao sam neke simptome, ali na sreću ništa ozbiljno. Prošao sam mirno kroz sve to, ali sam se na početku baš prepao. Moji simptomi nisu bili jaki i zato sam se trudio da budem smiren. Najgori period je iza mene i sada čekam da se testiram i vidim da li sam negativan", rekao je Pezzella.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi