Preporođeni velikan želi Kolašinca, ključna je bila utakmica protiv Manchester Uniteda

Bh. reprezentativac bi mogao na Apenine

Preporođeni velikan želi Kolašinca, ključna je bila utakmica protiv Manchester Uniteda

A. Čaušević

Sead Kolašinac je posljednjih mjeseci uvezo niz od nekoliko dobrih utakmica te su određeni klubovi obnovili interes za bh. reprezentativca. 

Prema navodima Tuttomercata Kolašinac je želja Intera, preporođenog velikana evropskog fudbala koji s Antonijom Conteom na klupi igra odlično ove sezone.

Giuseppe Marotta je pred utakmicu protiv Napolija kazao kako su Nerazzurrima potrebni veznjak i jedan bočni fudbaler, a jedna od opcija za tu poziciju je bh. reprezentativac.

Nedavno su ostvareni prvi kontakti. Ključno je bilo izdanje bh. reprezentativca u duelu protiv Manchester Uniteda prije sedam dana.

Topnici su taj meč dobili 2:0, a Kolašinac je bio jedan od najboljih pojedinaca susreta u što su se mogli uvijeriti i skauti Intera koji su bili prisutni na Emirates stadionu.

Inače, kako kod Unaia Emeryja tako i kod Mikela Artete Kolašinac je standardan ove sezone u susretima Premiershipa te ga Nerazzurri sigurno neće moći dovesti tek tako lako.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije dolaska u Arsenal 2017. godine Kolašinca je željelo niz klubova iz Serije A, prije svih Roma, ali se stameni defanzivac tada odlučio za Topnike.

Upravo je Roma, zajedno uz Napoli prije nekoliko sedmica također pokazala interes za nekadašnjeg igrača Schalkea 04.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1578339369
Promijeni titulu iz Gazija u Ban, bolje ti pristaje, hahahhaa. ???
7 0
yossarian
Ban Borić je prvi po imenu poznati bosanski ban. Kulin ban najpoznatiji. A kraljica BANOVA je @G_A_Z_I_J_A, svaki dan ispuši jedan ban. Ubrzo ćemo je susresti pod novim nick-om.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi