21

Komentari (21)

Krosteutegurovic
Nema ni ovaj pojma izgleda, umjesto da uigrava početni sastav i evetualno par izmjena, on će izvesti novu postavu i onda protiv Francuske opet mijenjati. To se tako neradi. Alo ovako nastavi i ove kvalifikacije su propale
Krosteutegurovic
Ma podudli ga glupane jedan, otkud ta ti mene zoveš čoban, nisam nikog uvrijedio, ja sam mu među prvima dao podršku kad ste ga svi pljuvali, pogledaj malo druge reprezentacije i da svi imaju jednu okosnicu i dodaju po jednog dvojicu igrača postepeno i ne mijenjaju ekipu cijelo vrijeme
tbra
Podrska selektore!
ako1986
Generalno mislim i dalje smo nazad dobro tanki al dugo nisam vidio da onako trce kao protiv Finske.Popraviti odbranu i to je to...
ghast0
On ocito igra po tom nekom "savez taktici" po kojoj je igrao Bajević.. jer je rekao da ne zeli sistem da mijenja. Kad ubaci svoj sistem onda ce biti bolje.
Uranija
Jedno je sistem a drugo taktika moj vrli “stručnjače”
ghast0
Nisam ni rekao da sam strucnjak hahaha Taktika, postava igre Sistem, radnja taktike same **** my dude
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Korektno bravo
Tas14
Demirović i Prevljak u napadu od prve minute!
BogatiDijasporac
Demirović ne igra.
kovacic
Igra, neće protiv Francuske.
BogatiDijasporac
Baš me zanima kako će igrati Demirović, Prevljak, Menalo ... Sutra imaju šansu da forsiraju mjesto u prvih 11. Sretno Zmajevi. A što se Ivajla tiče, imam dobar osjećaj.
BogatiDijasporac
Doduše, Demirović neće igrati sutra, nažalost.
user1604593678
Steta je sto nismo iskoristili katastrofalnu igru Finske i nebih krivio Peteva za ovaj remi nego iskljucivo nase debilne igrace u odbrani i primit onakva 2 gola uzas!!!
zajid08
Finci su bili zbunjeni u odbrani, ali su imali opet pukija da ih izvuce...
Tas14
Sve si rekao. Pod hitno treba zvati Gazibegovića u A reprezentaciju
K79
Jedino ako je neko drugi odabrao petevu igrače koji će igrati u odbrani ona nije kriv !, Ja kada sam vidio sastav prije utakmice napisao sam Todorović i Cimirot ! Pa dokle više i na žalost bio sam u pravu mada to uopšte nije bilo teško !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.