25

Komentari (25)

Jadnimi
Sadašnji trener Borca je jedan od rjetkih poštenih sportista u BH fudbalu. Želim im uspjeh u evropskim utakmicama, jer u prvenstvu i kupu su samo učesnici.
Tito1
biće pornić u finalu...prerano ste se digli
1601834469
Isto kao nekidan u prvenstvu na vasoj livadi....
Sile1946
Uzet ces ti ***** moj i ti i vico i svi debili nabijem vas na ***** komplet Crknite svi Sarajvo ce biti sampion
Tas14
MethodMan
Sad ****te kad vam "skidaju" titule, a prošle godine kad su skidali drugima Europu šutili ste ko picke
Dzondzy
Nemoj duplu pocrkvaće nam ovi što su Jagodića pljuvali dva mjeseca kad je najavljivao
pjanke.sa
@Dzondzy moj dzondzy. Da je posteno kao sto ste Sarajevo uzeli, mi bismoopet rekli bravo. Ali u polufinalu kupa vam Klis dodijele?!?! Pa nemoj tako ba. I ostale „sitnice“ koje su uticale da Borac bude drugi. Dajte ba fak of.
Dzondzy
Ko o čemu ..... O poštenju, druže vi samo kukate nešto te Vico te Borac te ovo te ono. Jel vam Vico prodao dva igrača u januaru? Daj bolan mani se dječijih priča malo u svoje dvorište prvo pa onda okolo.
rabodimis
Tacno cemo pocrkat, mi 1 (slovima JEDAN) sviran penal u komplet prvenstvu imamo.. Nije sumnjivo sekunde jedne kad se poredi sa Borcem.. Samo protiv Veleza 3 cista penala nisu svirana, 2 u prvoj i 1 u drugoj... Pljuvacemo i dalje svakog lopova, bez obzira svidjal se to nekom il ne.. ;)
Dzondzy
Hajd bolan gledajte Sarajevo Tuzla šta palamudite
Dzondzy
Velež ima najviše penala sviranih isti taj Velež koji spominjep. Kad je Vico preuzeo dužnost? Kad je Vico promjenio iste one KRIMiNALCE iz komiteta za sudjenje? Druže igrala se sezona i prije toga...
VIP
Čmeljež 9 penaltika. Protiv Sarajeva čist penal i crveni. Ćao zdra'o
pjanke.sa
@Dzondzy nemoj ti o postenju bolan citava je prica o tome. Samo treba te gurnut da upalis izgleda.
hz_033
To im Vico tako reko, inace da nije bilo Vice nebi ni bili u poziciji da pricate tako. Al bumo vidjeli
Dzondzy
Pokazali su ti Zakarić i momci ko je u kakvoj poziciji skoro. Mnogo vi laprdate za nekoga ko igrom nije ni za top tri ovog proljeća.
starigrad
Vidimo se u Zenici. A do tada Šampionski pozdrav sa Koševa
Zgembic
Da Ne bude na kraju hasimaga i kup i titula
pjanke.sa
Tako su isto iz Sorokog govorili poslije pobjede nad Sarajevom. Ko i vi dobili krila. Jedina je razlika sto vi imate i Vicu, a oni su samo fasisti.
Dzondzy
Govorili ste u vi svašta jesenas, početku. Prodali dva igrača, forma pala, pa vam sad kriv svako živ što niste ovjerili titulu do sad.
pjanke.sa
Gdje si ti vidio da mi pricamo da nam je svako kriv. Dobro mi znamo da smo mi krivi. A dobro i vi znate ko je kriv za vase rezultate.
Dzondzy
Evo gledam već neko vrijeme, na svakom postu o Borcu liječite svoje frustracije
pjanke.sa
Uozbilji se @Dzondzy brate i kad pises, pisi istinu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.