15

Komentari (15)

mitoza
Dobili Slogu iz Prijedora i odmah euforija. Smiješno.
SonPen1946
NAŠ JE DUDA ALEX FERUGSON!
Klicko
@Mostarac94 vidi kako te provocira drug hahah
pjanke.sa
Hahahahhahahaah
Shaba
Odlična tema, malo je bilo labavo prvo i nije išlo, al drugo mašina za mljevenje. Svaka čast treneru i momcima, samo nastavite. Samo Sarajevo
SarajFK
Fedja makni Cataka sa krila i Mujakica iz prvih 11 pa da napadnemo duplu krunu!!!
pjanke.sa
Ma ko ce majstore umjesto Mujakica? A Catakovicu stravu saliti dok je vrijeme :-d
Jugjesamojedan
Iskreno se nisam nadao da će doći 6-7k hordaša, vraćaju se polahko i jedni i drugi
pitariistok
Iskreno moja neka procjena bilo je 7...7.500 milja minimalno...i ja sam se iznenadio...ma lijepo vidjeti.
hzsg
Za pocetak nije loše 10.000 ljubitelja bordo boje na našem najvećem stadionu, vrhunska atmosfera i podrška, sve uz ....., kišnu uvertiru...., dobro je., idemo dalje..!!! Das ist Walter.
epinefrin69
Cuj 10 k hahahahha
pjanke.sa
Avramovski vec od slijedece tekme moze probat 30 minuta Fedjaaaaaaaa. Taj je momak odlican! Musi malo usi izvuci, da se ne za****va, veveras je bas napravio 2-3 greske kardinalne. Da se razumijemo, trcao je i oduzimao lopte nema govora, ali mora da bude koncentracije dok se ne svira kraj. Nema opustanja!!!!samo naprijed moje Sarajvoooooooo
Musa igra ko Alaba i ti pričaš o greškama fali stoper i zato smo primili dva gola
pjanke.sa
Sve mi je to jasno, ali ne pretjeruj i pogledaj tekmu opet. Ono su njegove individualne greske 2. kod gola i kod na 35 metara pogresno dodade Mujakicu uze je Slogin igrac. Budi malo realan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.